Man zonder rijbewijs veroorzaakt dodelijke aanrijding
01 Sep 2016, 22:12
foto


Hendrik Djoemena (51) is woensdag in het ziekenhuis overleden, na een aanrijding. Hij was op de bromfiets en werd zaterdag aangereden aan de Tout Luit Faut Kanaalweg. De autobestuurder Rafaël is niet in het bezit van een rijbewijs. Hij werd aangehouden en is intussen in verzekering gesteld.

De politie van Regio Midden kreeg de melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets. Bij aankomst op de plek werd het slachtoffer zwaar gewond aangetroffen. Gebleken is dat beide bestuurders in dezelfde rijrichting reden. Zij kwamen vanuit de Tout Luit Fautweg en gingen richting Martin Luther Kingweg. Ter hoogte van mast 58 haalde de autobestuurder Djoemena in. Bij deze inhaalmanoeuvre reed de autobestuurder de bromfietser aan.

Per ambulance werd het slachtoffer vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij het leven liet. De verkeersbarometer is landelijk gestegen naar 42, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May