Organisatie betaalt boete; show Dr. Sakis gaat door
18 Aug 2016, 05:03
foto


De organisatie van de show van 'Dr. Sakis' en de districtscommissarissen (dc's) van Paramaribo, Jerry Miranda en Mike Nerkust, hebben een onderhoud gehad over het ongeoorloofd plakken van posters in de binnenstad. Miranda deelt Starnieuws mee dat de organisatie een boete heeft betaald en alle posters zal erwijderen. Op grond hiervan heeft de dc er geen bezwaar tegen dat zijn collega Nerkust de vergunning voor de show op 27 augustus alsnog verstrekt.

De organisatie deelt mee dat er een overeenkomst is bereikt met de dc's dat alle posters verwijderd worden uit de binnenstad. Volgens de organisatie is de promotion uitbesteed waardoor er een miscommunicatie is ontstaan. Tijdens het gesprek met de dc's zijn voorstellen besproken over promotion. Miranda zegt dat er voor zuilen gezorgd zal worden waar organisatoren van shows tegen een kleine vergoeding posters mogen plakken. Een eerste zuil zal worden opgezet aan de Waterkant.

Miranda merkt op dat het belangrijk is dat de boete is betaald en alles opgeruimd zal worden. De organisatie heeft veel onkosten gemaakt om de show te organiseren. Er zal met alle showorganisaties gesproken worden over hoe zij gebruik kunnen maken van zuilen en mogelijkheden om spandoeken op te hangen. Er moet een borgsom worden betaald, want als na de show het promotionmateriaal niet wordt opgeruimd, krijgen ze hun geld niet terug. Dan zal de bestuursdienst opruimen en de middelen gaan in de districtskas.

De organisatie van Dr. Sakis heeft voorstellen gedaan over een plakzuil en de vermakelijkheidsbelasting. Zij voeren aan dat alles duur is, waardoor een show organiseren veel kost. De organisatie verontschuldigt zich voor de posters die geplakt zijn. In elk geval zal alles netjes worden verwijderd en de show gaat door.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May