Doks in plaats van kip op Amsterdam-route SLM
15 Aug 2016, 18:54
foto


Surinam Airways (SLM) werkt samen met de Doksenclub Suriname en biedt op de route naar Amsterdam, passagiers in plaats van kip nu ‘doks’ aan. Het gaat om een Frans product, zegt de Doksenclub. De eieren komen van Grimauld Frères Sélection uit Roussay in Frankrijk en worden via Europese richtlijnen uitgebroed, gekweekt en geslacht.

José Soeman, directeur van SLM Catering is enthousiast over de samenwerking. “We serveren nu een kerrie-eend menu aan onze passagiers en krijgen daar goede reacties op, voor de volgende cyclus van menu’s gaan we eend in zoetzure saus serveren.” Hij is tevreden over de kwaliteit die de Doksenclub levert en hoopt dat de samenwerking met de club nog lang zal duren.

Voor het einde van het jaar wil de Doksenclub in samenwerking met acht Chinese restaurants in Suriname een speciale Doks Week organiseren. Tijdens deze week wordt Suriname in de gelegenheid gesteld om voor een aantrekkelijke prijs verschillende eendengerechten in de deelnemende restaurants te eten. De details van deze actie worden binnenkort bekendgemaakt, zegt de club.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May