'Coca Cola Olympics' met oog op Olympische Spelen
01 Aug 2016, 03:36
foto


Fernandes Bottling organiseert samen met het Surinaams Olympisch Comité en het ministerie van Sport en Jeugdzaken 'Coca Cola Olympics'. Het gaat om een toernooi voor scholen van voortgezet onderwijs en voor werknemers van de Fernandes Group. De activiteiten zullen worden gehouden van 6-9 augustus rondom het André Kamperveenstation, Olympic House en het Telesur complex.

Het evenement houdt verband met de Olympische Spelen die van 5-21 augustus worden gehouden in Rio de Janeiro. Suriname doet mee met Atletiek, Badminton, Judo en Zwemmen.

Zaterdag wordt de openingsceremonie gehouden in het André Kamperveenstadion.
Vervolgens wordt het scholentoernooi en het toernooi voor Fernandes medewerkers afgewerkt op 6, 7 en 8 augustus. Op 9 augustus zal het toernooi worden afgesloten met een prijsuitreiking. Daarna wordt het startsein gegeven voor de Olympic Day Run, waarna het evenement wordt afgesloten met een
sluitingsceremonie.

De sporten die in het toernooi zijn opgenomen zijn: Atletiek, Beachvolleybal (4 tegen 4), Basketball (3 tegen 3), Voetbal (5 tegen 5), Tafeltennis en Olympiade Games (recreatieve spelen). De Graaf Von Zinsendorfschool, de Schutzschool en de Dennertschool zijn geselecteerd voor de eerste editie van 'Coca Cola Olympics'.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May