Baby met hersentumor krijgt hulp van Vismale
01 Aug 2016, 00:32
foto


Stichting 1 voor 12 heeft het op zich genomen om hulp te zoeken voor de behandeling van een kind van 18 maanden met een hersentumor. Het kind is in Suriname geboren, maar zijn ouders zijn van Guyanese afkomst.

Louis Vismale, voorzitter van de Stichting 1 voor 12 heeft na het dossier bekeken te hebben, contact gemaakt specialist H. Kort en de vliegmaatschappij Blue Wing. De neurochirurg heeft besloten het kind te behandelen, terwijl directeur Amichand Jhauw besloten heeft om de moeder, begeleider en het kind een retourticket aan te bieden, zodat ze naar Suriname kunnen voor de medische behandeling.

Moeder Felicia Melvin heeft uitgelegd aan Vismale dat haar zoon niet in Guyana behandeld kan worden. Artsen hebben de moeder verwezen naar specialisten in Trinidad & Tobago. Er is US$ 60.000 nodig voor de behandeling in Trinidad. De moeder kan dit geld niet opbrengen. Zij werd door iemand verwezen naar 1 voor 12 voor hulp.

Vismale is de specialist en Jhauw dankbaar voor de hulp aan de mensen in nood. Hij is blij dat er mensen zijn die bereid zijn om personen die in ernstige nood verkeren te helpen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May