Dronken man gebruikt dienstwapen thuis bij ex-vrouw
20 Jul 2016, 21:37
foto


Een man dreigde zichzelf van het leven te beroven met zijn dienstvuistvuurwapen ten huize van zijn ex-vrouw. De politie van Flora die het adres aandeed, hoorde van de vrouw dat zij met haar twee kinderen lag te slapen toen haar mobiele toestel overging. Ze herkende het nummer van haar ex-man Wendel P. en nam niet op.

Kort daarna werd er gebonsd op de deur. Haar broer opende de deur en zag Wendel. Terwijl de man naar zijn ex-vrouw vroeg, greep hij naar zijn dienstwapen en drukte dat tegen zijn eigen slaap aan. De man die onder invloed van alcohol verkeerde, dreigde een eind aan zijn probleem te zullen maken door suïcide te plegen.

De vrouw liep naar haar ex-man toe en probeerde hem op andere gedachten te brengen. Op een bepaald moment greep de vrouw zijn hand vast om hem het wapen afhandig te maken. Ze geraakten in een schermutseling en vielen op de vloer. Met behulp van haar broer wist zij de man te ontwapenen. Ze verborg het wapen tot de komst van de politie. Wendel P. werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau. Na te zijn gehoord is hij heengezonden. Het vuurwapen is in beslag genomen, deelt de politie Public Relations mee.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May