Actie Comité genoodzaakt bustarieven zelf aan te passen
20 Jul 2016, 02:44
foto


Wij bushouders die jarenlang verlies lijden, vinden nu wel dat de maat vol is.
Als de regering haar verantwoordelijkheid niet kan nakomen, zullen wij genoodzaakt zijn de gemaakte afspraken dan nu overboord te gooien.

Een sector die dagelijks het transport van de burgers moet garanderen, zal nu genoodzaakt zijn met maatregelen te komen. Dit ter voorkoming dat gezinnen, bedrijven, scholen, winkels hun dagelijkse werk niet kunnen voortzetten voor hun eigen broodwinning!

Wij bushouders weten dat salarissen van niemand zijn aangepast, maar wij als volk hebben allerlei verhogingen verplicht moeten accepteren. De dollarkoers, EBS-, SWM-tarieven, schoolgelden zijn aangepast. De prijzen van levensmiddelen, gezondheidszorg, verzekering, huisvestingskosten etc. zijn flink gestegen.

Het is nu ook hoog tijd dat tarieven van de bussen aangepast moeten worden. De onderhoudskosten van de bussen zijn reeds verdubbeld door de ongunstige monetaire situatie.

Compensatiegelden die bushouders vooraf voorschieten, kunnen nu ook niet op tijd uitbetaald worden. Er is een achterstand van zes maanden. Wij weten nu ook niet hoe wij verder moeten. Wij zijn genoodzaakt de tarieven aan te passen vanaf de komende week, als de regering de rest van de compensatiegelden van de week niet gaat storten.

Nadat de achterstallige gelden van zes maanden beschikbaar zijn, kunnen wij daarna bespreken wat de tarievenstructuur zal worden. Ook zal nagegaan worden welk beleidsmodel gehanteerd zal worden ter verbetering van de aanloop van passagiers.

Namens,
Actie Comité Belangen Behartiging Particuliere Bushouders
Suraj Sahadew-Lall
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May