Glenn Oehlers, eerste vervanger VHP-voorzitter Santokhi
19 Jul 2016, 03:32
foto
Glenn Oehlers benoemd tot eerste vervanger van VHP-voorzitter Santokhi.


Glenn Oehlers is benoemd tot de eerste vervanger van VHP-voorzitter Chan Santokhi. Dit gebeurde maandagavond op de eerste bestuursvergadering van de nieuw gekozen leiding van de partij. Voor het eerst in de 69-jarige geschiedenis van de VHP is er een 'niet traditionele' VHP-er benoemd tot 1e vervanger van de voorzitter, dikt de partij aan in een persbericht. Als tweede vervanger van de voorzitter is benoemd, Mahinder Rathipal.

Dit bestuur heeft als één van de speerpunten om de deuren open te gooien voor alle groepen in Suriname. Hiermee wil de VHP de grootste politieke partij in het land worden. Eenieder kan volgens de oranjepartij de top bereiken door hard te werken en draagvlak te creëren.

De overige ondervoorzitters zijn Asiskumar Gajadien, Urmie Joella en Maalti Sardjoe, die allen afzonderlijke beleidsfuncties toebedeeld gekregen hebben. De bedoeling is dat alle bestuursleden afzonderlijke taken zullen krijgen om op basis van gedeelde verantwoordelijkheid en collectieve inspanningen het VHP beleid uit te dragen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May