Dronken bestuurder reed door na aanrijding
15 Jul 2016, 08:11
foto


J.S. heeft op 12 juli 2015 een politieman op een motorfiets aangereden. J.S. die achter het stuur van een auto zat, was onder invloed van alcohol. Hij week uit naar het gedeelte van de politieman en reed hem aan. Daarna reed J.S. door. De politieman liep een linker onderbeenfractuur op. De verdachte wordt verweten dat hij de verkeersveiligheid in gevaar heeft gebracht.

J.S. liet de politieman in hulpeloze toestand achter. De verdachte beweerde vermoeid te zijn geweest en zei dat hij tussen 50 en 60 km per uur had gereden. De moeder van de verdachte verklaarde dat zij haar zoon aan zag komen rijden. Het leek erop alsof de auto een lekke band had. J.S. probeerde het voertuig naast de woning te parkeren, maar de auto bleef vastzitten.

Hij stapte uit en kon niet verder rijden. Ze vroeg hem wat er was, maar hij gaf geen antwoord. Daarna zag zij dat een voertuig voor haar woning stopte en dat twee politiemannen eruit stapten. Die vertelden haar wat er was gebeurd. Voordat de verdachte zichzelf kon aangeven bij de politie werd hij aangehouden.

Op 11 augustus zal het Openbaar Ministerie zijn strafeis in deze zaak presenteren.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May