250 kinderen uit weeshuizen krijgen schooltassen
11 Jul 2016, 13:14
foto
Brenda Blackman en Louis Vismale schenken schoolpakketten aan kinderen van tehuizen. (Foto: Stichting 1 voor 12)


250 kinderen van verschillende tehuizen hebben van stichting 1 voor 12 en de gezusters Brenda en Felisha Blackman uit de Verenigde Staten, een schoolpakket gekregen. Dit vond plaats in de gemeente van Youth Outreach, waarna de kinderen van een maal en entertainment van een clown konden genieten.

Louis Vismale van de Stichting 1 voor 12 zegt dat het de tweede keer is dat hij samen met de zussen Blackman kinderen van verschillende tehuizen blij heeft kunnen maken. Kinderen van Huize Willem Campagne, Arya Dewaker, Surinaamse Moslim Associatie, Huize Samuels, Nos Kasitas en Huize Ramouth zijn in aanmerking gekomen voor de schooltassen met inhoud.

Vismale vindt het hartverwarmend dat er nog mensen zijn die van overal ter wereld behoeftigen tegemoet komen. “De stichting kan het niet alleen en is daarom Brenda en Felisha Blackman dankbaar dat ze samen met andere zusters en kennissen het werk op hun schouder hebben genomen om de kinderen nu al met een schooltas tegemoet te komen.”

Brenda Blackman kon haar emoties nauwelijks bedwingen toen zij de kinderen toesprak. Zij merkte op dat de kinderen er niet voor gekozen hebben om in een kindertehuis op te groeien. “Daarom is het belangrijk om ook om te kijken naar deze kinderen, zodat ze het gevoel hebben dat ze er niet alleen voor staan en niet aan hun lot zijn overgelaten.” Blackman deelde mee dat er nog meer plannen zijn die uitgevoerd zullen worden met Stichting 1 voor 12.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May