Smeltzweg Paramaribo-Noord weer ontdaan van troep
09 Jul 2016, 20:42
foto
De troep die gedumpt wordt aan de Smeltzweg is weer eens opgeschoond door de bestuursdienst. (Foto's: BIC Paramaribo-Noordoost)


Voor de zoveelste keer is de Smeltzweg, het verlengde van de Jozef Israëlstraat opgeschoond. Het districtscommissariaat Paramaribo Noordoost heeft samen met de Openbaar Groen van Openbare Werken de hele straat opgeruimd.

Sinds jaar en dag wordt er troep daar gedumpt. De bewoners hebben vaak aan de bel getrokken, maar mensen blijven rommel daar smijten. Het Burger Informatie Centrum (BIC) Paramaribo Noordoost, zegt dat de weg vaker is opgeschoond, maar binnen de kortste keren lijkt de straat weer op een vuilnisbelt.

Districtscommissaris Jerry Miranda heeft een Wheelbaco ingezet om ook sleuven te graven waardoor het overtollige water kan wegstromen. Aangekondigd is dat er sancties zullen worden opgelegd wanneer iemand betrapt wordt op het dumpen van vuil. Behalve patrouille zullen ook buurtbewoners kentekennummers doorgeven. Enkele ressortraadsleden waren ook aanwezig tijdens de werkzaamheden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May