Vijailalita bekent moord op 71-jarige Sleur
07 Jul 2016, 16:17
foto


Vijailalita R. (38) heeft tijdens haar verhoor bekend de 71-jarige A. Sleur, met wie zij een relatie had, te hebben gewurgd. Volgens het onderzoeksrapport kon vanwege de verre staat van ontbinding van het lijk, de patholoog de doodsoorzaak niet vaststellen. Wel was duidelijk dat Sleur een slokdarmbreuk had opgelopen.

Op 3 juli werd het lijk van Sleur door de politie ontdekt. Vijailalita, die dronken op het balkon van de woning is aangetroffen, werd aangehouden. Tijdens haar verhoor heeft ze aangegeven dat Sleur naar toilet moest. De man was slecht ter been en had dus assistentie nodig. Vijailalita hielp Sleur naar het toilet. Hij kwam op gegeven moment te vallen. Er is toen een woordenwisseling ontstaan waarbij Vijailalita, de man heeft gewurgd.

Sleur liep een breuk op aan zijn slokdarm op. Hij was volgens de verklaring van de vrouw niet gelijk overleden. Zij verliet de ruimte. Toen ze na enkele ogenblikken terug was, bleek hij niet meer te ademen. Vijailalita wist zich toen geen raad. Zij liet het lijk enkele dagen in de woning en verbleef op het balkon. Zij is in verzekering gesteld.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May