Politie-informatie over dodelijke aanrijding
07 Jul 2016, 11:43
foto


De motorfietser die gisteravond overleed na een aanrijding, is de 32-jarige Serginho Dongo. De autobestuurder Roshied S. (50) verklaarde tegenover de politie dat hij reed over de Letitia Vriesdelaan en ging naar de Henck Arronstraat. De motorrijder reed over de Henck Arronstraat.

Op de kruising Letitia Vriesdelaan, de Henck Arron- en de Swalmbergstraat heeft Roshied S.volgens zijn verklaring afgeremd om uit te kijken of het verkeer het toeliet om verder te rijden. Nadat een aantal motorrijders was gepasseerd en de weg vrij was, trok hij op om over de kruising te rijden toen hij plotseling een motorrijder in volle vaart op zich zag afkomen. Serginho Dongo kwam met zijn motorfiets tegen de rechterzijde van het voertuig aan.

Per ambulance werd het slachtoffer overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij het leven liet, meldt de politie Public Relations. Dongo is de 33e verkeersdode voor dit jaar.

Aangezien de bestuurder tekenen van dronkenschap vertoonde, werd hij onderworpen aan een ademanalysetest. Hij blies 560 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. De toegestane promillage is 220 microgram. Roshied S. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het rijbewijs is ingevorderd. Hij werd overgebracht naar het politiebureau ter ontnuchtering. Toen de man nuchter was, werd hij vandaag voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May