Drie staan terecht in drugszaak
21 Jun 2016, 11:21
foto


Alexis P. (22), Melissa C. (28) en Osborn N. (35) staan terecht, omdat zij met cocaïne gevat zijn op de Johan Adolf Pengelluchthaven. Zij hebben gepoogd om de drugs uit te voeren. In de dubbele bodem van hun reiskoffers werd in totaal 10.940 gram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Melissa C. had op de dubbele bodem van haar reiskoffer 3.380 gram, Alexis P. 3.220 gram en Osborn N. 4.340 gram. Dit gebeurde op 27 maart van dit jaar.

Melissa C. en Osborn N. waren met het vliegtuig vanuit de Bahama’s afgereisd en zouden weer naar hun land gaan. Alexis P. is vanuit Guyana per land afgereisd en had ook de Bahama’s als eindbestemming. Officier van justitie, Nirmala Maikoe, wil een viertal getuigen horen in deze zaak op de zitting van 22 juli.

De verdachten ontkennen iets met de drugs te maken te hebben. Zij worden bijgestaan door de raadslieden Irvin Kanhai en Megaidi Pinas. De beveiliging van de N.V. Luchthavenbeheer had het drietal aangehouden. Bij controle op de luchthaven vielen zij door de mand.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May