VHP nu ook actief in Brokopondo
20 Jun 2016, 03:44
foto
VHP heeft zaterdag bezoek gekregen van ruim honderd personen uit Brokopondo. (Foto: VHP Mediacommissie)


Ruim honderd personen uit Brokopondo hebben tijdens een kennismakingsbezoek aan VHP afgelopen zaterdag, het lidmaatschap van de partij aangevraagd. Partijvoorzitter Chan Santokhi zei dat voor hem een hele eer was de mensen uit Brokopondo in het partijcentrum te mogen ontvangen. Hij gaf aan verheugd te zijn in het vertrouwen dat gesteld wordt in de partij. Die dag werd de kandidatenlijst ingediend voor de hoofbestuursverkiezing die op 3 juli wordt gehouden. Santokhi wordt bij enkele kandidaatstelling herkozen.

Coördinator van de nieuwe VHP’ers uit Brokopondo, Michel Pumba, zegde toe dat hij zich als verantwoordelijke van de groep opstelt en hun zorgpunten zal monitoren. Hij sprak de hoop uit dat de VHP daadwerkelijk haar ogen zal richten op het binnenland en de problemen ter hand zal nemen. Aspirant hoofdbestuurslid Stanley Dijksteel zei dat hij blij is om te zien dat mensen tot inkeer komen. Hij merkte op dat mensen geen regering willen die pakketten verdeelt. De mensen moeten in staat worden gesteld om zelf hun brood te verdienen. Hij zei blij te zijn dat de mensen het doodlopende pad hebben verlaten en hun heil bij de VHP hebben gezocht.

Valse beloftes
Santokhi merkte op dat de regering op een slinkse manier iedere keer opnieuw er in slaagt het volk zand in de ogen te strooien. "De NDP heeft u gepakt met leugens die verpakt waren in cadeaupapier, toen u na een jaar dat cadeau opengemaakt hebt, zat armoede erin. We hebben als V7 eerlijke campagne gevoerd en toch hebben mensen op de NDP gestemd. U heeft toen geen foute beslissing genomen, ze hebben u met valse beloftes misleid. Laat u niet meer misleiden met valse beloftes. Het land heeft geen geld meer, de huidige regering heeft onze soevereiniteit verkocht aan het IMF. Ze heeft onze macht in handen gelegd van IMF. De leider van de NDP zei dat ik het land wil verkopen aan blanken, en kijkt u zelf wie het land verkocht heeft aan de blanken," zei Santokhi.

Staande de vergadering werd het Districts Coördinatie Team (DCT) van de VHP voor Brokopondo geïnstalleerd. De komende tijd zal de VHP-structuur verder worden ontwikkeld voor dit district, meldt de VHP in een persbericht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May