Reactie op artikel van Rewtie Sietaram
18 Jun 2016, 14:04
foto


Met verwijzing naar het artikel van mevrouw Rewtie Sietaram op Starnieuws, onder de kop 'VHP-leider faalt in fundamentele change' wenst de VHP- mediacommissie als volgt te reageren: Wees zelf de verandering die je in de partij wilt zien. Verbeter de wereld begin bij jezelf.

Als mevrouw Sietaram Change wil hebben in de VHP, dan moet zij bij zichzelf beginnen en de vinger niet naar anderen wijzen. Wees wijs, wijs niet. Als je naar een ander wijst als oorzaak van je eigen falen is dat niet op zijn plaats. Het is beschamend.

In aanloop naar de komende hoofdbestuursverkiezingen op zondag 3 juli 2016 heeft de voorzitter van de VHP, consultatieronde gehouden binnen haar structuren. Als richtlijn is gebruikt de betrokkenheid van de leden binnen de structuren alsook de evaluatie van de afgelopen verkiezingen.

Tevens is er gezorgd voor een balans tussen mannen, vrouwen, jong, oud, landelijke representatie, ondernemers, wetenschappers, landbouwers en multi-etnische samenstelling. Voorts is rekening gehouden met alle religiën. Meer dan 60 % van het bestuur is vernieuwd. Tevens is er voor elk hoofdbestuurslid dat niet terugkomt op de kandidatenlijst een positie aangeboden in besturen van de statutaire organen.

En in deze case heeft mevr. Rewtie Sitaram het aanbod gehad om voorzitter te worden van de VHP-Adviesraad. Echter heeft zij pertinent geweigerd daarvan gebruik te maken. Ze heeft een grote kans voorbij laten gaan.

De VHP-mediacommissie betreurt het dat een hoofdbestuurslid zich op deze manier heeft laten gelden en gaat verder tot de orde van de dag.

VHP mediacommissie
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May