Mathoera ondervoorzitter DCT Wanica van VHP
09 Jun 2016, 16:44
foto
Krishna Mathoera, ondervoorzitter DCT van VHP in Wanica. (Foto: Ramon Keijzer)


Assembleelid Krishna Mathoera is woensdagavond benoemd tot ondervoorzitter van het VHP Districts-Coördinatie Team (DCT) van Wanica. Eerder is DCT Paramaribo geïnstalleerd. Deze organen worden geïnstalleerd op basis van de nieuwe statuten en het huishoudelijk reglement van de partij. Santokhi is ambtshalve voorzitter van al de DCT's.

Het was belangrijk om bij de samenstelling van de nieuwe leiding van de partij in Wanica, ervoor te zorgen dat er een ijzersterk en dynamisch team werd samengesteld, zei Santokhi. Dit team moet ervoor zorgen om kracht van de partij in Wanica te consolideren en te vergroten.

De partijvoorzitter delegeert de taken en verantwoordelijkheden naar ondervoorzitter Mathoera van het DCT. Voorts bestaat het bestuur uit C. Valies en P. Sewdien. Dit bestuur zal een actievere rol moeten vervullen naar de ressortbesturen en de kernen toe. De informatievoorziening naar de structuren toe zal opgevoerd worden. Het nieuwe DCT-bestuur wordt in staat geacht de vernieuwingsfilosofie van de VHP gestalte te kunnen geven.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May