SLM-vlucht naar Amsterdam gecanceld
04 Jun 2016, 11:24
foto


Het toestel van de SLM is gisteravond niet meer naar Amsterdam vertrokken. Er is een technisch mankement dat nog niet opgelost is. De vlucht werd aanvankelijk vertraagd naar 2.00 uur in de nacht. De passagiers kregen uiteindelijk te horen dat de vlucht is afgeblazen. In de ochtend zijn zij opgevangen in hotels en bij familie.

Clyde Cairo, vicepresident Commercial Affairs, van de SLM om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat de onderdelen vanmiddag met de KLM worden ingevlogen. De vlucht wordt vandaag niet meer uitgevoerd. Getracht zal worden om passagiers die dringend weg moeten via de KLM te vervoeren.

In de middag kan de SLM meer informatie verstrekken over wanneer de vlucht uitgevoerd zal worden. In ieder geval zullen de passagiers vandaag niet vervoerd kunnen worden door de SLM. Indien een ander toestel wordt ingevlogen, moet de bemanning ook overnachten. In dat geval kan de vlucht pas maandag worden uitgevoerd.

Cairo zegt dat de passagiers gebeld zullen worden wanneer er duidelijkheid is. Het is de eerste keer sinds met de PZ-TCR Airbus A340-313X in december gevlogen wordt, dat er technische problemen zijn ontstaan. Cairo biedt namens de SLM zijn verontschuldigingen aan voor het ongerief dat passagiers ondervinden. Er wordt volgens hem er alles aan gedaan om zo snel mogelijk de situatie te normaliseren.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May