EBS voert vonnis kantonrechter onder protest uit
21 May 2016, 04:24
foto


De Energie Bedrijven Suriname (EBS) heeft het vonnis van de rechter moeten uitvoeren en de stroomtoevoer van City Entertainment moeten openstellen. Dit is onder protest gebeurd. EBS deelt mee alle openstaande rechtsmiddelen te zullen aanwenden om de aperte onjuistheid van dit vonnis aan te vechten. Het bedrijf zegt niet mee te zullen werken aan het scheppen van precedenten.

EBS heeft besloten om uit bedrijfseconomische redenen het vonnis uit te voeren, aangezien het door de kantonrechter is veroordeeld tot een dwangsom van SRD 10.000 per dag. Bij inspectie ter plekke vrijdag, is gebleken dat de door de EBS afgesloten aansluiting van City Entertainment N.V. nog steeds illegaal gekoppeld is aan die welke door de EBS moest worden opengesteld.

Inmiddels is in een schrijven aan City Entertainment/Chiragally medegedeeld deze koppeling ongedaan te maken en de aansluiting terug te brengen in haar oorspronkelijke toestand. De EBS is nog steeds van oordeel dat haar algemene voorwaarden van toepassing zijn op al haar afnemers. Geen enkele verrichte handeling welke in strijd is met deze voorwaarden hoeft te worden gedoogd, stelt de EBS.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May