Bestuursverkiezing Politiebond op 18 juli
18 May 2016, 08:07
foto
De agenda van de algemene ledenvergadering die de Surinaamse Politie Bond dinsdag heeft gehouden.


De Surinaamse Politie Bond (SPB) houdt op 18 juli bestuursverkiezing. Op de reguliere algemene ledenvergadering die dinsdag is gehouden, is de verkiezingsdatum vastgesteld en goedgekeurd. Ook is er een verkiezingscommissie onder leiding van hoofdinspecteur Rudi Steinberg, benoemd.

Sinds de vorige vergadering op 12 april wil de groep 'vernieuwing Surinaamse Politie Bond' het bestuur afzetten. De moties die toen ingediend waren en op de algemene ledenvergadering van dinsdag, zijn niet in stemming gebracht. De SPB kent geen interim-bestuur volgens voorzitter Robby Ramjiawan.

Op 12 april werd meegedeeld dat op 17 mei een datum voor de bestuursverkiezing zou worden bepaald. De verkiezing vindt plaats onder leiding van een commissie die op de ledenvergadering is benoemd. Ramjiawan had al eerder meegedeeld dat hij zich niet herkiesbaar zou stellen.

Starnieuws verneemt dat verschillende groepen zich opmaken om een kandidatenlijst in te dienen. Op dit moment zijn er vier groepen die belangstelling hebben om het bestuur van de SPB over te nemen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May