EBS geeft duidelijkheid over afsluiten City Entertainment
15 May 2016, 19:02
foto


De NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) zegt dat alle klanten maandelijks een elektriciteitsrekening ontvangen. Dit geldt ook voor City Entertainment, waar het Wyndham Garden hotel en casino, onder valt. Naar aanleiding van berichten in de media wenst de EBS te kennen te geven, dat met deze klant nimmer een driemaandelijkse betalingsregeling getroffen is.

Op verzoek van City Entertainment heeft de EBS wel meermalen uitstel van betaling verleend, om de onderneming in de gelegenheid te stellen de achterstallige betalingen te voldoen. De EBS was genoodzaakt over te gaan tot afsluiting, nadat City Entertainment zich structureel niet aan de gemaakte betalingsafspraak hield.

Indien verbruikers niet tijdig hun rekening betalen gaat de EBS over tot het afsluiten van de stroomtoevoer. Grootverbruikers (commerciële verbruikers met een vermogen hoger dan 24 kVA) die één openstaande rekening hebben, worden persoonlijk op de hoogte gesteld van hun betalingsachterstand. Dit gebeurt nog voordat de daaropvolgende rekening wordt opgemaakt.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May