Verdachte bromfietsdiefstal blijft ontkennen
13 May 2016, 14:20
foto


Rechter Marie Mettendaf heeft de benadeelde gehoord in een bromfietsdiefstalzaak. In deze zaak staat Michael G. terecht. Hem wordt verweten dat hij een bromfiets heeft weggenomen. De bromfiets stond op 15 januari van dit jaar op een erf geparkeerd en is op die dag gestolen. De verdachte blijft erbij dat hij de bromfiets van een zekere ‘Derrel’ geleend had om boodschappen te doen.

De benadeelde verklaarde dat hij op een gegeven moment, nauwelijks 30 minuten nadat hij het voertuig had geparkeerd, merkte dat zijn bromfiets er niet meer was. De vrouw bij wie hij was gaan werken, nam hem in haar wagen mee om de bromfiets, die op naam van zijn vrouw staat, te zoeken. Niet ver van de woning zagen zij dat de verdachte op de bromfiets reed. Toen Michael G. hen zag, verhoogde hij zijn snelheid. De benadeelde schopte hem en hij viel van het voertuig.

Intussen zagen zij de politie de ronde doen. De politie werd gestopt en de verdachte hield hen voor dat de bromfiets van hem was en dat de benadeelde deze van hem wilde stelen. De zaak werd uitgezocht op het politiebureau. De verdachte bleef erbij dat hij de bromfiets niet gestolen had. Op 9 juni zal het Openbaar Ministerie een strafeis presenteren in deze zaak.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May