Drie rechtszaken uitgesteld; geen psychiatrisch rapport
10 May 2016, 02:48
foto


Drie rechtszaken waarin er op de rechtszitting van maandag de strafeis door het Openbaar Ministerie gepresenteerd zou worden, zijn uitgesteld naar 13 juni. In deze zaken zijn de psychiatrische rapporten nog niet binnen. Officier van justitie, Astrid Niamat, voerde aan dat de rapporten van belang zijn bij het houden van het requisitoir.

Roel S. (40), wordt ervan verdacht de 54-jarige B.D. in Nickerie verkracht en om het leven gebracht te hebben. Hij was als tuinman werkzaam bij de vrouw. Dit zou zijn gebeurd in de nacht van 3 op 4 november vorig jaar. Deze zaak is uitgesteld.
Ashwien J. (35) die zijn drie kinderen ernstig verwondde in april vorig jaar aan de Iduweg, verscheen maandag voor rechter Sieglien Wijnhard. Hij wordt ervan verdacht dat hij opzettelijk en met voorbedachte rade, geprobeerd heeft zijn drie kinderen van het leven te beroven. Ook is hem ten laste gelegd dat hij hen zwaar lichamelijk letsel heeft toegebracht.

Rechter Sieglien Wijnhard heeft ook de zaak waarin Delano D. terechtstaat op de rol. Hij wordt ervan verdacht zijn buurman André Adjako (33) op 31 augustus van het afgelopen jaar, om het leven te hebben gebracht. De verdachte had zijn buurman dodelijk verwond aan de Kronenburgweg. Alle verdachten moeten op de rechtszitting van 13 juni weer verschijnen. De psychiatrische rapporten zullen dan al ontvangen zijn.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May