Details over dramatische woningbrand
25 Apr 2016, 16:06
foto
De brandweer bezig met nablussing. (Foto: George Cheng Jr./ www.Bombelman.com)


De politie Public Relations meldt dat de 54-jarige Mahindra Raghoe vandaag bij een woningbrand is omgekomen. Bij aankomst van de politie op de plek was de brandweer reeds ter plaatse. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat een gezin bestaande uit een vader, een moeder en een zoon, zich op het moment van de brand in het huis bevond.

Volgens verklaring van de moeder lagen zij te slapen. Op een bepaald moment rook zij een brandlucht. Ze stond op om een inspectie te plegen in de woning. In de keuken aangekomen zag zij een rookontwikkeling. Zij rende terug naar de slaapkamer. De vrouw maakte haar man wakker en gaf hem aan dat de woning in brand stond. De man bracht de vrouw gelijk via een raam in veiligheid. Hij haastte zich toen naar de kamer van zijn zoon en liet hem via een raam naar buiten gaan.

De vader die zich nog in de woning bevond moet vermoedelijk door de rookontwikkeling zijn bedwelmd en in de vlammenzee zijn omgekomen. Het voorste gedeelte van de woning was van hout optrokken, terwijl het achterste gedeelte van steen was. Het huis dat op het elektriciteitsnet was aangesloten, is volledig afgebrand. Het is niet bekend of de woning tegen brand is verzekerd. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend.

De brandweerlieden stuitten op een bepaald moment op het lijk van Raghoe, dat gedeeltelijk is verkoold. Het lijk is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May