Veel schade door brand Johannes Mungra-/Virolastraat
25 Apr 2016, 01:45
foto
De brandweer had ruim een uur nodig om een enorme binnenbrand te blussen zondag aan de Johannes Mungrastraat, hoek Virolastraat. (Foto: George Cheng Jr./ www.Bombelman.com)


Een enorme binnenbrand heeft zondagavond gewoed aan de Johannes Mungrastraat, hoek Virolastraat. Het gaat om een zakencomplex, waaronder een bar/restaurant, een auto-accessoire zaak, een aantal slaapkamers en een bami fabriek.

Tijdens deze brand was er niemand aanwezig, meldt de Brandweer Voorlichting. De brand werd door de buren ontdekt die alarm sloegen. De melding kwam om 20:08 uur binnen. De brandweer is na 6 minuten op het brandadres aangekomen. Ter plaatse werd de brandweer geconfronteerd met een situatie waarbij de vlammen al uitsloegen en een zware rookontwikkeling zich voordeed.

De zware beveiliging zorgde voor enige vertraging. Zo moest een deel van het traliewerk worden gesloopt om toegang te hebben tot de brandhaard. Later hebben de eigenaren bij aankomst één van de ingangen kunnen openen. De brand die vermoedelijk in de keuken is begonnen, heeft enorme schade aangericht. De brandweer heeft 13x 100 lbs, 3x 28 lbs en 1x 20 lbs gascilinders die één van de grootste gevaren bij brand vormen, kunnen verwijderen. Het sein ‘brandmeester’ werd na ruim een uur gegeven.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May