Vrouwelijke militair houdt auto inbrekers aan
24 Apr 2016, 15:59
foto


Molizi N. (34) en Cliff V., alias Boeroe, (49) zijn op heterdaad betrapt door een vrouwelijke militair toen zij bezig waren in te breken in voertuigen. De militair die voor de Memre Boekoe Kazerne stond zag de mannen heel verdacht doen voor de Indonesische ambassade.

Zij observeerde de mannen verder en zag dat zij bezig waren in een voertuig. De militair liep naar de mannen toe en vroeg hen waarmee ze bezig waren en of het voertuig van hen was. Een van de mannen gaf aan dat het voertuig hen toebehoorde.

De andere zette het op een lopen. De vrouw hield de inbreker aan en vroeg assistentie van een andere collega die op dat moment op de bromfiets voorbij reed. Met behulp van de collega kon de andere verdachte ook worden aangehouden. Molizi en 'Boeroe' die beiden bekenden zijn van de politie werden overgedragen aan de politie. De goederen die waren gestolen, zijn teruggevonden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de auto inbrekers in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May