Zesde klassers OS Gijsbertus krijgen Super Booster
24 Apr 2016, 09:12
foto
De leerlingen hebben goed geparticipeerd tijdens hun eerste Super Booster activiteit.


De zesde klassers van OS Gijsbertus hebben een extra stimulans gehad om zich optimaal in te zetten voor het toelatingsexamen. Onder het thema Super Booster is vrijdag de eerste activiteit gestart in het Sivis-opleidingscentrum.

Karan Gokoel, ooit ook een oud leerling van de OS Gijsbertus, en nu psycholoog in het ’s Landshospitaal heeft de kinderen een peptalk gegeven. Ook Said Muntslag, lid van het Go Glo Team heeft de vijfenzestig leerlingen geïnspireerd zich honderd procent in te zetten voor de laatste horde van de lagere school.

De leerlingen hebben zich uitgeleefd tijdens het interactief kunstproject, waarbij per klas een banner van bijna vier meter lang is gemaakt. Creatief hebben de leerlingen in een silhouet visueel uitgebeeld hoe ze zichzelf in de toekomst zien. De banners worden in de klassen opgehangen als herinnering aan deze dag en dienen als extra motivatie voor het toelatingsexamen.

Het geheel had een interactief geheel en de leerlingen zich helemaal uitgeleefd tijdens het kunstproject. De sfeer zat er goed in. Er is ook een liedje gecomponeerd over geslaagden en de kinderen hebben lekker geswingd. De Super Booster is een initiatief van de oudercommissie van de school die in februari is geïnstalleerd door de afdeling Ouderparticipatie Stimulerende Unit van het ministerie van Onderwijs, Wetenschappen en Cultuur.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May