NDP-ondersteuning president gaat vrijdag normaal door
21 Apr 2016, 12:29
foto
De mededeling komt niet van de NDP.


De pro regeringsdemonstratie van de NDP vrijdagmiddag op het Onafhankelijkheidsplein gaat gewoon door. Dit zegt Clifton Limburg namens de NDP aan Starnieuws. Op social media wordt een nep-bericht doorgestuurd dat de solidariteitsdemonstratie van de NDP is afgelast 'vanwege organisatorische redenen'.

Limburg zegt dat er bewust een poging wordt ondernomen om de organisatie van morgen te ondermijnen. "Alles gaat normaal door. Het is geen battle maar van onze kant een ondersteuning van de president bij het presenteren van het herstelprogramma dat erin moet resulteren dat ons land weer helemaal op spoor komt,"zegt Limburg.

"Het was verwachtbaar dat er vanuit de oppositionele hoek en de aangestuurde groep 'We Zijn Moe' pogingen worden ondernomen om mensen uit de gemeenschap zover te krijgen dat ze zich tegen het plan keren. Men gunt het de regering-Bouterse niet om weer rust te brengen in de Surinaamse economie omdat dan de kans groot is dat men wederom het onderspit zal moeten delven bij de eerstvolgende verkiezingen," zegt Limburg.

De openbare vergadering van De Nationale Assemblee is gepland voor vrijdag 13.30 uur.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May