CIC verdeelt 5000 Ozon waspoeder
17 Apr 2016, 09:52
foto


CIC vestigt de aandacht van de consument in de uitdagende economische situatie zoveel mogelijk lokale producten te kopen. Het bedrijf zal van 22 tot en met 29 april dagelijks gratis Ozon waspoederzakken in groot Paramaribo en Nickerie uitdelen. Met deze actie krijgen ruim 5000 gezinnen gratis waspoeder.

Klanten kunnen voor hun gratis zak waspoeder terecht bij één van de
deelnemende winkels. De kick off van de actie vindt plaats bij Combé Markt aan de Grote Combéweg, waarna het Ozon Powerteam elke dag andere winkels in verschillende wijken zal aandoen.

Kathleen Healy, directeur van CIC, zegt dat de economische situatie gevolgen heeft voor de koopkracht van de consument. Daarom is een actie bedacht waar Surinamers daadwerkelijk iets aan hebben. "Met deze actie drukken wij als CIC aan de ene kant onze stempel op de markt als enige waspoedergigant van eigen bodem, terwijl wij aan de andere kant de bevolking juist in deze tijd ook oproepen, de producten van lokale producenten met enthousiasme te ontvangen". Bij het kopen van lokale producten worden ook banen beschermd. Iedere klant ontvangt bij het inleveren van een lege waspoederzak van een merk naar keuze, gratis een zak Ozon Power Active van 900 gram of een zak Ozon Super Whitener van 850 gram. De ingeleverde lege waspoederzak moet een inhoudsmaat hebben van minimaal 850 gram.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May