Alternatief ???
14 Apr 2016, 05:13
foto


Wij worden nu weer geconfronteerd met een groep politici die zich presenteert als alternatief. Deze groep schijnt een loopje te willen nemen met het Surinaamse volk. Men toont geen respect voor het Surinaamse volk door de wijze waarop men durft de intelligentie en realiteitszin van het volk te testen en te willen beïnvloeden.

Bij de verkiezingen van mei 2015 is zeer duidelijk gebleken dat geen der partijen uit deze groep het draagvlak had, noch het mandaat kreeg om zelfstandig een regering te vormen. Toen al verkeerde het land in een onstabiele economische situatie. Leden uit deze groep zijn zelfs betrokken geweest bij de creatie van de huidige situatie. De andere leden uit de groep hebben, in de periode waarbij zij de regeermacht hadden, bewezen geen ontwikkelingsgerichte intenties en capaciteiten te hebben voor land en volk. Men was destijds bezig met het consolideren van de macht en behartigen van het eigen belang.

Eenieder met een stukje realiteitszin merkt en weet dat geen der leden uit deze groep elkaar vertrouwt, noch elkaar de macht gunt. Waarom zou men dan het vertrouwen schenken aan zo een groep? Het volk wordt ook rijper en bewuster van zaken, door situaties als de huidige. Men heeft al door dat niet slechts het verhelpen van een slechte economische situatie en stabiliseren hiervan, de garantie biedt voor een vruchtbare en gezonde toekomst.

In elk geval is het niet nodig dat een groep, als deze, zich aandient als alternatief. Het ALTERNATIEF bestaat er al en dat is elke INGEZETENE die nu geconfronteerd wordt met de slechte economische situatie. De situatie en toekomst van een land wordt niet door een groep bepaald, maar door het volk. Als wij in acht nemen dat de huidige regering niet zichzelf plaatste, maar door het volk is geplaatst.

Clyde Welles
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May