Curtis Hofwijks ziet af van award (update)
13 Apr 2016, 08:03
foto
Curtis Hofwijks ziet af van de Anti Corruption Crusader Award.


Curtis Hofwijks, trekker van de organisatie ‘We zijn moe’ krijgt de Anti Corruption Crusader Award niet meer. De Anti Corruption & Ethics Movement Suriname (AC&EMS) zou Hofwijks tijdens een symposium op donderdag de award uitreiken.

De organisatie AC&EMS zegt in een persbericht dat zij in goed overleg met de genomineerde heeft afgezien van deze award uitreiking. “Vermoedelijk door sociale druk, heeft Hofwijks zich teruggetrokken, terwijl de AC&EMS tips binnenkreeg die haar deden twijfelen of de genomineerde aan alle normen voldeed,” zegt voorzitter Michiel Bilkerdijk. De organisatie zegt dat zij goede notie heeft genomen van de “vele reacties en tips” en daarom heeft gemeend om organisaties in de Surinaamse samenleving in de gelegenheid te stellen om kandidaten voor te dragen voor awards
In de categorieën Political Leaderschip Award, Corporate Governance Award, Ethical Leadership Award en Anti Corruption Crusader Award kunnen nominaties worden gedaan. Het symposium Good Governance and Ethics wordt donderdag gehouden in theater Unique.

AC&EMS benadrukt dat haar doel nog steeds is om het ethisch handelen bij personen en organisaties in Suriname verder te bevorderen om zo corruptie in te dammen. Met het verzorgen van symposiums, conferenties, master classes en trainingen probeert de organisatie dat doel te bereiken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May