29-jarige man overlijdt door verkeersongeval
12 Apr 2016, 21:32
foto


Vikash Jagharie (29) is maandag na een verkeersongeval op de Saramaccaweg ter plaatse overleden. De politie van Calcutta kreeg de melding dat een auto ter hoogte van km 62 over de kop is geslagen. Bij aankomst op de plek werd de autobestuurder met zware letsels aangetroffen. Het slachtoffer ademde nog, maar was niet aanspreekbaar.

Volgens verklaringen van ooggetuigen reed de autobestuurder met een vrij hoge snelheid over de weg. Bij het beschrijven van een linkse bocht moet hij de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. De auto geraakte van de weg en kwam op de rechterberm terecht. Vikash moet vermoedelijk hebben afgeremd, waarbij het voertuig over de kop ging en dertig meters verder op zijn zij belandde. Het voertuig botste vervolgens met de rechter vooruit tegen een manjaboom.

Voor de komst van de ambulance van de RGD-poli te Tijgerkreek die was ingeschakeld, liet Vikash het leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het lijk is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Met het overlijden van Vikash Jagharie is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 17.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May