Santos stunt in Brokopondo
10 Apr 2016, 19:53
Het winnende team van Santos uit Nickerie. De ploeg won met 2-0 van A Coconut.

De ploeg van Santos bracht zaterdag in het kader van de topsectie voetbal een bezoek aan A Coconut in Brokopondo. Santos won met 2-0 van A Coconut thuis. Santos begon de wedstrijd aftastend waardoor A Coconut de eerste 20 minuten domineerde. Na deze 20 minuten nam Santos geleidelijk die rol over.

Kort voor rust kreeg een speler van A Coconut voor natrappen de rode kaart. Hierdoor kwam de goaltjesdief van Santos, Theodoor Dors, steeds in de positie om zijn ploeg een voorsprong te bezorgen, maar de doelman van A Coconut was hem steeds te snel af. De ploegen bezochten de kleedkamers op met een blanco stand, 0-0.

In de tweede helft kwam kwam de ploeg van Santos met gewijzigde opdrachten, waardoor de verdediging van A Coconut het niet makkelijk had. Maar het was telkens de doelman Gladwin Eersteling van A Coconut die een voortreffelijke wedstrijd keepte, totdat in de 67e minuut Theodoor Dors glipte en met het hoofd zijn ploeg op 1-0 bracht. Santos bleef maar doordrammen en het was wederom Dors die in de 89e minuut alles vergrendelde met een machtige lobbal in de verste hoek, waardoor Santos met 2-0 A Coconut wist te verslaan.