Twee criminelen voor meerdere berovingen ingesloten
07 Apr 2016, 14:27
foto


De straatrover Dino D. (21) is door het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo maandagochtend klemgereden in het stadscentrum. Op zijn aanwijzing is een tweede verdachte Sairn C. aangehouden.

Het tweetal beroofde op 3 april een Nederlandse vrouw aan de Wilhelminastraat van een tas met inhoud. Het slachtoffer deed aangifte van de beroving. Een ooggetuige zag kans het kentekennummer van het voertuig op te nemen en door te spelen aan de politie.

Het onderzoek leidde in de richting van enkele manspersonen die de vorige week het voertuig hebben gekocht bij een autohandelszaak. Ook kwam tijdens het onderzoek naar voren dat enkele manspersonen met het zelfde voertuig op vrijdag 1 april een oma in het ressort Munder hadden beroofd. Het slachtoffer heeft ook aangifte gedaan op het politiebureau Munder.

Op Dino en Sairn zijn aangetroffen en in beslag genomen halskettingen, vingerringen, vijf stuks mobiele telefoontoestellen en tassen van het merk Delika en Gucci.

Hangende het verdere onderzoek zijn de twee rovers na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. De zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Het vermoeden bestaat dat er meerdere verdachten zullen worden aangehouden, zegt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May