Dikan oriënteert zich bij nieuwe standplaats Albina taxi
06 Apr 2016, 13:54
foto
Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling in gesprek met taxichauffeurs Paramaribo-Albina. (Foto's: RO Voorlichting)


De taxichauffeurs die het traject Paramaribo-Albina onderhouden, kregen vandaag bezoek van minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling. Zij hebben hun definitieve standplaats nu aan de Fred Derbystraat/ Drambrandersgracht.

Dikan heeft zich ter plekke georiënteerd en ondersteunt de ordening van de binnenstad en taxiwezen, deelt Regionale Ontwikkeling mee. Eduard Austen, voorzitter van de Vereniging Taxiwezen Paramaribo-Albina, heeft aangegeven dat enkele faciliteiten nog in orde moeten worden gemaakt. Er moeten banken komen voor de klanten om te zitten met een afdak, tonnen voor het vuil en uitbreiding van de toilettengroep. Het verkeer moet ook nog geregeld worden.

Districtscommissaris Jerry Miranda zegt aan Starnieuws dat er nog diverse faciliteiten zullen komen bij de nieuwe standplaats. De plaats zal verder in orde worden gemaakt met voetpaden en er zijn gesprekken gaande met Telesur voor het opzetten van een telefooncentrale ter plekke. Samen met de vereniging zal de plek verder worden ontwikkeld. Ook met de taxihouders in Albina zullen goede afspraken worden gemaakt.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May