Politie nog bezig met onderzoek dodelijk verkeersongeval
05 Apr 2016, 15:03
foto


Soekradjie Mohan-Mahadew (77) is zondag in het ziekenhuis overleden. Het slachtoffer was op 2 april betrokken bij een verkeersongeval aan de Iduweg. De politie Public Relations geeft aan dat de politie van Leiding 9A zaterdagavond via de Centrale Meldkamer melding kreeg van een verkeersongeval met persoonlijke letsels in het ressort.

Bij aankomst op de plek bleek uit onderzoek dat een 40-jarige autobestuurder na de kerk een kerkgenoot thuis heeft afgezet. Achter de schuifpoort stond de bejaarde moeder op haar dochter te wachten.

De autobestuurder bracht het voertuig op de inrit tot stilstand. Ze zette het voertuig met draaiende motor op handrem, terwijl de automatische versnelling op Drive was. Aangezien de chauffeuse de moeder van de kerkgenoot wilde groeten, stapten beide vrouwen uit het voertuig.

Het voertuig rolde door en ramde de poort, die op de vrouw kwam te vallen. Door de slag viel de bejaarde voetganger met haar achterhoofd op de verharde vloer. Ter voorkoming van verkeersopstoppingen vanwege de drukte van de wandelmars, werd het slachtoffer onder begeleiding van de pro wagen, vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis Paramaribo. Zij werd voor observatie opgenomen in de ziekeninrichting, waar zij in de vroege ochtend van zondag 3 april kwam te overlijden.

De autobestuurder, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is in het bezit van een geldig rijbewijs. Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de Verkeer Unit van Regio Midden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May