Team De Pier wint Duck Curry Competition Lions
03 Apr 2016, 21:53
foto
Het winnende team De Pier van de Duck Curry Competition. In dit team namen vertegenwoordigers van acht bedrijven deel.


Team De Pier is winnaar geworden van de Duck Curry Competition 2016 die door Lions Club Kwatta is gehouden. Zestien teams hebben meegedaan aan de competitie zondag in het Flamboyant Park.

In beide categorieën (decoratie en de smaak) is team The Pier als overwinnaar uit de bus gekomen. Voor het eerst heeft één team in beide categorieën de eerste plaats behaald. Captain Naresh Dewnarain 'Patoe' en Dipak Bhondoe waren de koks. De decoratie lag in handen van Rakesh Kalloe van RA Lighting & Decor. Team The pier bestond uit personen van acht bedrijven: A&D Building & Wood products, RA Llighting & Decor, Patoe's Grondverzet & transport, K&P Farms, Harnam Agro, Steve Automontage, UN Pomtayer en DS General Contractors.

De competitie is voor de achtste keer gehouden, zegt commissievoorzitter Anand Mahabier. Daarnaast waren er ook eigen keukens en normale verkoopstands. De kinderen konden zich vermaken met kinderspelen. De opbrengsten gaan naar de sociale projecten van de Lions Club Kwatta, legt Mahabier uit. Dit jaar zullen nog projecten voor minst bedeelden in de samenleving worden uitgevoerd. Het schoolpakkettenproject waarbij vierhonderd scholieren worden blij gemaakt, alsook het senioren pakkettenproject, staan op schema.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement. De bezoekers hebben sowieso genoten, zegt Mahabier en Lions heeft geld kunnen ophalen voor de projecten.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May