Districtsraden bieden districtsplannen aan
31 Mar 2016, 22:13
De districtsraden van de diverse districten hebben aan minister Edgar Dikan de districtsplannen aangeboden. Dit gebeurde op het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO). Niet alle districtscommissarissen waren aanwezig. De jaarlijkse opgestelde districtsplannen zijn ingediend bij de RO-bewindsman en in mei zullen deze begroot worden.

Alle districten hebben in de afgelopen maanden hoorzittingen in alle ressorten gehouden. De plannen zijn door de districts- en ressortraadsleden gepresenteerd aan het volk. Ook zijn aanbevelingen en suggesties van de bevolking meegenomen in het uiteindelijke plan.

Districtscommissaris van Wanica, Roline Samsoedien, zegt aan Starnieuws dat voor Wanica de regulering van de vuilophaal een prioriteit is. Dit moet geprofessionaliseerd worden. Ook moet er gewerkt worden aan achterstallig onderhoud en infrastructuur. Een aantal sluizen moet vervangen worden, omdat ze niet functioneren. Samsoedien hoopt dat de middelen die opgenomen zijn in de plannen vrijgemaakt kunnen worden, zodat de plannen uitgevoerd kunnen worden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May