Drie veroordeeld in seksueel misbruik 13-jarig meisje
30 Mar 2016, 09:58
foto


Rechter Maytrie Kuldipsingh heeft Mitchel H., Valentino G. en Zuel G. veroordeeld voor seks met een dertienjarig meisje. Het slachtoffer is nicht van Mitchel H. Zij was thuis bij hem toen zijn vrienden seks met haar bedreven. Valentino G. en Zuel G. kregen elk een celstraf van tweeënhalf jaar. Mitchel H. kreeg vier jaar celstraf opgelegd, omdat hij zijn minderjarige nichtje niet heeft beschermd. Hij is vader en heeft ook een vrouw. Hij had het beter moeten weten.

Valentino G. en Zuel G. verklaarden dat het meisje vrijwillig seks wilde. Het slachtoffer ontkende dat. De rechter benadrukte dat de wet minderjarigen beschermt. Het nichtje was op die bewuste dag naar haar neef gegaan om te praten. Zij werd daar misbruikt door de twee vrienden van hem. Mitchel H. zei dat hij zijn twee vrienden niet aangezet heeft om seks te bedrijven met het meisje. Ook vindt hij het erg dat hij zijn nichtje niet heeft beschermd.

Het Openbaar Ministerie eiste tegen Mitchel H. vijf jaar celstraf en de twee medeverdachten hoorden drieënhalf jaar celstraf tegen zich eisen. De rechter week af van de strafeis, omdat de veroordeelden voor het eerst in aanraking met de politie zijn gekomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May