Landbouwer Calcutta schiet 20-jarige dood
29 Mar 2016, 14:40
foto


Landbouwer Choenielal R. heeft de 20-jarige Kiran Dowling doodgeschoten op zijn landbouwareaal te Calcutta. Op het politiebureau van Kwatta was aangifte van vermissing gedaan van Dowling.

Dowling is zaterdagmorgen vroeg doodgeschoten door de landbouwer, die de jongeman sommeerde om te gaan liggen. Volgens de verklaring van Choenielall had hij gehoord dat dieven op zijn landbouwareaal bezig waren. Bij aankomst zag hij een blauwgelakte personenauto, die gelijk wegreed toen de bestuurder Choenielall opmerkte.

De landbouwer heeft tegenover de politie verklaard dat hij twee mannen op zijn landgoed zag wegrennen. Toen hij hen achterna ging, lukte het hem een van hen te stoppen. Nu blijkt dat het om Dowling ging. De landbouwer droeg de jongeman op te gaan liggen op de grond, wat deze weigerde. Hij schoot daarop in de lucht en daarna gericht op Dowling.

De man is geraakt in de borststreek en is ter plekke overleden. De landbouwer is aangehouden en zijn jachtgeweer –dat gedekt is door een vergunning- is in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May