Rekeningnummers Landbouwbank worden aangepast
27 Mar 2016, 14:09
foto


De fusie tussen de Landbouwbank en de Volkskredietbank is in afrondende fase. De integratie van beide banknetwerksystemen is in volle gang. De twee staatsbanken zullen volledig opereren als één bank. Vanaf dinsdag krijgen rekeninghouders van de Landbouwbank een aangepast rekeningnummer.

Het rekeningnummer van de klanten bestaat nu uit zeven cijfers. Na 29 maart zullen de nieuwe rekeningnummers uit negen cijfers bestaan. De zeven cijfers blijven staan en slechts het cijfer 5 zal als voorvoegsel komen te staan bij het bestaande rekeningnummer en het cijfer 1 komt bij als vijfde positie in het bestaande rekeningnummer. Dit meldt de directie van de Landbouwbank.

Ongerief bij werkzaamheden
De bank vraagt begrip voor eventueel ongerief dat kan ontstaan. Er is hard gewerkt om vooral ook de administratieve systemen van beide banken samen te voegen. Alle ATM-machines van beide banken waren vanaf 24 maart inactief. Naar gelang de werkzaamheden vorderen, moeten deze ATM-machines maandagavond weer operationeel zijn. Het is gedurende deze periode ook niet mogelijk POS transacties te verrichten. Ook de pinpashouders van de Landbouwbank kunnen voor een onbepaalde tijd geen gebruik maken van hun pinpas.
Volgens de directie is door het samenvoegen van deze banken een grotere bankinstelling ontstaan met meer productmogelijkheden voor de cliënten.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May