Man staat terecht voor mishandelen winkelier
25 Mar 2016, 22:38
foto


Joel F. is door rechter Marie Mettendaf op de rechtszitting van donderdag verhoord. Hij wordt ervan beschuldigd op 6 november een winkelier te hebben mishandeld, nadat hij een woordenwisseling had met de man. Hij nam een softdrink en wilde niet ervoor betalen. De winkelier sprak hem hierover aan en schold hem uit. De verdachte pakte een bezemstok en sloeg de winkelier op zijn armen en het voorhoofd.

De winkelier heeft verklaard dat de man vaker spullen uit de winkel nam zonder te betalen. Ook zou hij de benadeelde bedreigd hebben. Hij zou gezegd hebben dat hij de winkel in brand zou steken, niet bang is voor de politie en in het bezit is van een vuurwapen is. De winkel was beveiligd met camera’s. Op beelden is het duidelijk te zien dat de winkelier achter de toonbank stond en dat de verdachte in de deuropening was en dan een stok pakte.

Uit het buurtonderzoek is gebleken dat Joel F. agressief is en dat hij graag ruzie zoekt met mensen. Hij heeft de buurt onveilig gemaakt. De verdachte wordt bijgestaan door raadsman Hedley Derby. Deze zaak zal op 28 april verder behandeld worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May