BBS-er schiet beveiliger Mozart dood
25 Mar 2016, 08:56
foto


Een lid van de Beveiliging- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) heeft een beveiliger van Mozart Security vanmorgen dodelijk geraakt. Dit gebeurde op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De BBS-er die vanmorgen rond 04.30 voor behandeling naar SEH was binnengestapt, kreeg een woordenwisseling met een beveiliger van Mozart Security. De BBS-er was bij SEH omdat hij eerder in de ochtend reeds bij een vechtpartij was betrokken, waar hij werd mishandeld.

De woordenwisseling ontstond toen de beveiliging van Mozart de vrouw van de BBS-er de toegang tot een ruimte bij SEH weigerde. Dit monde uit in een handgemeen. De gemoederen waren ernstig verhit. Op een gegeven moment trok de BBS-er zijn dienstwapen en loste het fatale schot. De veiligheidsman werd in de buikstreek geraakt. De artsen bij SEH hebben nog alles in het werk gesteld om het leven van de veiligheidsman te redden. De veiligheidsman overleed op de operatietafel. De BBS-er is aangehouden door de politie van Munder.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May