Natio goed voorbereid om te winnen van Guadeloupe
23 Mar 2016, 10:09
foto
Natio tijdens de laatste training gisteren in het Stade Rene Serge Nabajoth in Abymes, Guadeloupe. (Foto: Ala-D Media)


De nationale voetbal A-selectie van Suriname heeft dinsdagmiddag haar laatste training afgewerkt in het Stade Rene Serge Nabajoth in Abymes, Guadeloupe. Natio neemt het vandaag om 21.00 uur in de voorronde van de Caribische Kampioenschappen op tegen Guadeloupe.

Natio kende een goede voorbereiding op weg naar deze kampioenschappen. Er werden twee oefeninterlands gespeeld waarvan één in winst is omgezet. De selectie is bijkans twee maanden in training geweest. Er zijn op weg naar de wedstrijd twee teambuildingssessies gehouden met de ploeg in Cayenne en in Guadeloupe.
De selectie is via Cayenne doorgereisd naar Guadeloupe. Suriname is in poule 6 ingedeeld, samen met het gastland. Saint Martin heeft zich teruggetrokken uit deze poule. Suriname en Guadeloupe zijn automatisch geplaatst, echter spelen de landen op basis van uit en thuis voor de eerste en tweede plaatsbezetting.

Volgens bondscoach Robeto Godeken wordt het een moeilijke wedstrijd voor Suriname. "We spelen uit en als we naar Guadeloupe kijken, kunnen we goed tegenstand krijgen. Enkele spelers komen uit Frankrijk, dus we mogen ze niet onderschatten".
De bondscoach heeft ondanks alles het volle vertrouwen in zijn team. Hij rekent er op dat hij met winst terugkeert naar Suriname. De opdrachten moeten gewoon goed uitgevoerd worden.

Fysiek hebben de jongens van Guadeloupe een voorsprong. Suriname is gebrand, om te winnen, zegt Godeken. "Het is team waarmee we verder willen gaan en het wordt dus alles op alles.

Natio begint de wedstrijd met de volgende opstelling:

Goalkeeper - Claidel Kohinor.
Verdedigers - Guno Kwasie, Gilberto Eind, Joal Baja en Saveiro Adenie
Middenveld - Albert Nibte, Gregory Pokie, Dimitri Apai en Mitchell Kisoor.
Spitsen - Stefano Rijssel en Roxey Fer.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May