Julian Neijhorst per 4 april hoofdredacteur Parbode
23 Mar 2016, 08:14
foto
Julian Neijhorst, de nieuwe hoofdredacteur van Parbode.


Julian Neijhorst wordt per 4 april de nieuwe hoofdredacteur bij Parbode Magazine. Het blad meldt dat de aanstelling van Neijhorst, die in de afgelopen twee decennia ruime expertise heeft opgebouwd, een enorme aanwinst betekent. Neijhorst is zeer breed georiënteerd over de Surinaamse samenleving, deelt de leiding van de magazine mee.

De functie was ruim drie maanden vacant. In die periode was Marion Poll met de waarneming belast. De redactionele leiding lag gedurende vele jaren bij Armand Snijders, die heeft aangegeven zich nu liever volledig op het schrijven te willen richten.

De koers van Parbode zal door de nieuwe hoofdredacteur worden voortgezet. Daarnaast zal er gewerkt worden naar nog meer verdieping in het opiniemaandblad. In mei zal het precies tien jaar geleden zijn dat de eerste editie van Parbode werd gelanceerd. Er zal in de mei-editie aandacht aan het tweede lustrum worden besteed. De oplage van Parbode ligt volgens de leiding van het blad rond de 5.000 exemplaren. Het product wordt verkocht in Suriname, Nederland en de voormalige Nederlandse Antillen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May