Details over verkeersongeval Kennedyweg
20 Mar 2016, 18:26
foto


De politie Public Relations deelt mee dat de 40-jarige Otmar Joewarame zaterdag na een verkeersongeval aan de Kennedyweg ter hoogte van km 37½ ter plaatse is overleden.

Het vermoeden bestaat dat Otmar, die bestuurder was van een Isuzu D-Max, met een hoge snelheid moet hebben gereden over de weg vanuit Zanderij naar de richting van Onverwacht. In het voertuig zaten zes personen. Volgens ooggetuigen heeft de bestuurder een aantal voertuigen ingehaald en moet hij in een bocht de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren.

Het voertuig ging over de kop, raakte van de weg en belandde enkele meters verder in de goot. Otmar was op slag dood. De overige vijf slachtoffers zijn met twee ambulances vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Twee mannen en een jongetje zijn in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De overigen liepen letsels op.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Otmar is landelijk de twaalfde verkeersdode en de eerste voor het district Para. Het lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May