Kay Eiloof wint FIRM Performance Scholarship
19 Mar 2016, 02:35
foto
Kay Eiloof is de winnaar geworden van de FIRM Performance Scholarship.


“Ik kan het nog niet bevatten, het lijkt wel een droom,” stamelt student Kay Eiloof nadat zij winnaar is geworden van de beurs die alle studiekosten vergoedt tot aan de afronding van haar studie. Enkele ogenblikken eerder maakte CEO van Surgold Adriaan van Kersen, de winnaar bekend van de “FIRM Performance Scholarship”.

De topman van Surgold was gastspreker op het prestigieuze evenement van FIRM Engineering dat vrijdag werd gehouden in de ballroom van Royal Torarica. Voor het vierde achtereenvolgende jaar werden excellent presterende studenten van de Anton de Kom Universiteit Suriname (AdeKUS) gehuldigd door het ingenieursbureau met de bedoeling een grote groep studenten te motiveren om topprestaties te leveren. De studenten Kay Eiloof, Awinash Haniff, Savin Comvalius, Akash Jhagroe, Manish Ramjiawan, Kevin Lo Fo Wong en Shaya Joemmanbaks zijn bekroond tot 'firm performer' vanwege de geleverde studie prestaties in hun propedeuse jaar en genieten nu de privileges die de titel met zich meebrengt.

Marciano Dasai van de AdeKUS sprak lof uit over het student-stimulerende programma in samenwerking met FIRM Engineering en richtte zich tot de vele aanwezige directieleden uit het Surinaamse bedrijfsleven met de stelling dat het programma navolging verdient. Het levert een effectieve bijdrage aan de ontwikkeling van Surinaams kader en past derhalve goed in het concept van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Namens FIRM Engineering gaf directeur Guido Koorndijk aan blij te zijn met de resultaten van het programma, de samenwerking met de universiteit en vooral het enthousiasme van de studenten. Hij bedankte de gasten voor hun aanwezigheid en participatie ter ondersteuning van dit initiatief.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May