Braziliaans roofkoppel klemgereden en aangehouden
14 Mar 2016, 00:27
foto


Een Braziliaans roofkoppel is zondag door het politie Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo, aangehouden. De verdachten hadden omstreeks 16.45 uur een roofoverval aan de Flamingostraat gepleegd. De politie heeft binnen twee uren deze zaak weten op te lossen.

De man en een vrouw waren gewapend met vuistvuurwapens. Ze hebben twee landgenoten beroofd van een gouden halsketting, drie telefoontoestellen, paspoorten en een onbekend geldbedrag. Na de daad te hebben gepleegd renden ze in een gereed staande, witte personen auto van het merk Toyota Premio.
Later bleek die auto een taxi te zijn. De verdachten hebben na hun daad vijf keren van taxi's verwisseld.

De laatste taxi heeft het roofkoppel genomen aan de Kwattaweg. Het betrof een grijze BMW. Het voertuig is klemgereden aan de Kwattaweg door RBT Paramaribo, omstreeks 19.00 uur. Bij de verdachten Da Silva en Barbossa heeft de politie aangetroffen twee revolvers met scherpe patronen. Verder 20 hagelpatronen, een geldbedrag in vreemde valuta en SRD, een halsketting en 3 mobiele telefoons. De twee verdachten zijn overgedragen aan politie Geyersvlijt. De slachtoffers zijn ongedeerd gebleven.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May