Vwo'ers kunnen meedoen met 'Last Question Day' TU Delft
11 Mar 2016, 16:42
foto


De Technische Universiteit Delft organiseert op 17 maart de 'Last Question Day'. Op deze dag worden internationale studenten, onder wie ook de Surinaamse VWO-scholieren in de gelegenheid gesteld rechtstreeks in contact te treden met de universiteit. De 'Last Question Day' is een initiatief van de TU Delft om studenten bewust te maken over hun studiekeuze.

Het studentenplatform Surinaamse Bèta-Studenten Delft raadt de Surinaamse scholieren aan om deel te nemen aan deze Last Question Day. “Het komt vaker voor dat studenten niet goed geïnformeerd zijn en daardoor een verkeerde studiekeuze maken,” zegt de studentenorganisatie. Om teleurstelling te voorkomen en een volledig beeld te krijgen van de verschillende opleidingen, is het daarom van belang deel te nemen aan deze dag. De VWO-scholieren die kunnen participeren aan deze dag dienen in afrondende fase te zijn en moeten ook rekening houden met de deadline van 1 april voor de vooraanmelding.

Belanghebbenden kunnen op 17 maart van 12:00 uur tot 16:00 uur Surinaamse tijd contact maken met de universiteit via de verschillende social media kanalen van TU Delft, waaronder de Facebook pagina (https://www.facebook.com/TUDelft/), Twitter (https://twitter.com/tudelft) of Whatsapp (+31 6 10339730).
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May