Weer stagnatie in onderwijs door schoolvervoer
02 Mar 2016, 07:22
foto


Er is weer een stagnatie van schoolvervoer van zowel leerkrachten als leerlingen. De huidige situatie is helemaal niet goed te spreken. Leerkrachten proberen zich aan te melden met eigen vervoer. Slechts weinig leerlingen kunnen de school bereiken.

De overheid denkt niet aan al de gevolgen die ontstaan binnen het onderwijsveld. De leerkracht bezit geen toverstok om de leerstof van het tweede kwartaal af te ronden. De overheid voert al langer dan vandaag een falend beleid met betrekking tot het onderwijs. Als leerkrachten zich niet kunnen aanmelden op school, vanwege de dure brandstof die men moet betalen, zal ik tenminste de leerkracht niet kunnen aanspreken, want men verdient ook niet ernaar.

Dat het zo stroef gaat binnen ons onderwijs en dat niemand nog durft om erover te praten vanwege het zogenaamde stoere gedrag van de minister, vind ik een zeer trieste situatie. De kruik gaat zolang te water tot zij barst. Ik hoop dat de situatie zo snel als mogelijk genormaliseerd wordt, zodat de leerlingen weer volop les kunnen volgen.

Peter Draaibas
Schoolleider Sint Ferdinandschool te Para
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May